Skip to main content

Uutisarkisto

Firetail Games yhteistyökumppaniksi

Firetail Games on Trippy Vikings -pelistään tunnetuksi tullut joensuulainen peliyritys, joka saapuu tapahtumaamme demoamaan uuttaa peliään. Pelistä järjestetään turnaus, jonka voittaja palkitaan 50€ Jimm's PC-store lahjakortilla. Turnaus on avoin kaikille tapahtumamme kävijöille, joten tervetuloa mukaan osaksi uuden pelin syntytarinaa! 

Lisätietoa Firetail Gamesista ja peliturnauksesta löydät tältä sivulta. 

Aikataulu julki ja uusi yhteistyökumppani

Tapahtuman aikataulu on julkaistu. Pääset tutustamaan tähän tarkemmin aikataulun omalta sivulta

Lautapelit ovat olleet aina tavalla tai toisella läsnä tapahtumissamme ja niin on myös tänä kesänä, kun Joensuun Pöytäpeliyhdistys ry saapuu vetämään lautapelipistettä. Lautapelipisteellä pääset tutustumaan vapaasti erilaisiin peleihin sekä osallistumaan Merchants Prestige -lautapelin demotilaisuuksiin, joita on vetämässä pelin suunnittelija Joni Tanskanen. Lue lisää JPPY:stä yhteistyössä-sivulta! 

Mr.Sandwich-kahvila mukaan tapahtumaan

Tapahtumassamme toimii tänä vuonna Mr. Sandvich-kahvila, joka tarjoaa edulliseen hintaan mm. herkullisia vohveleita, lämpimiä panineja ja nuudeliannoksia sekä monipuolisesti erilaista pikkupurtavaa ja juotavaa. Kahvila palvelee kävijöitämme jokaisena tapahtumapäivänä. Kahvilan toiminnasta vastaa Yritetään yhdessä -hankkeen tukema 4H-yritys. 

Game design compo ja uusia yhteistyökumppaneita

Luovuuskilpailu tekee tänä vuonna huikean paluun! Game Design Compo kutsuu puntaroitavaksi pelitoteutukset ja paras pelidemo palkitaan Joensuun Tiedepuiston sponsoroimalla 1000€ pääpalkinnolla. Lue lisää kilpailun omalta sivulta

Tapahtuman yhteistyökumppaneiksi ovat varmistuneet Kooders ja Geneesi. Kooders on joensuulainen ohjelmistotalo joka on erikoistunut arjen helpottamisen ratkaisuihin. Yritys tukee tapahtumaa tarjoamalla SSD-levyn Pro Pilkki 2 -turnauksen voittajalle. Geneesi osallistuu tapahtumaan aivan uudenlaisella tavalla: pelaajille suunnatulla mindfulness-hetkellä. Lue lisää Yhteistyössä-sivulta!

Vapaaehtoisrekry on nyt käynnissä

Oletko aina halunnut tietää mitä lanien kulisseissa oikein tapahtuu? Tule ottamaan asiasta selvää aitiopaikalle ja hae mukaan vapaaehtoistyötenkijäksi tai talkoolaiseksi! Verkkopelit 2017 etsii riveihinsä ahkeria yli 15-vuotiaita henkilöitä erilaisiin työtehtäviin. Lue lisää ja jätä hakemuksesi rekrysivulla!

Ohjelmakuvaukset on julkaistu

Tapahtuman tarkemmat ohjelmakuvaukset ovat nyt julki! Tapahtumassa riittää tekemistä toden totta moneen makuun - erilaisia turnauksia on yhteensä kahdeksan kappaletta sekä näiden lisäksi muuta ohjelmaa aina VR-demoista puheohjelmaan. Tutustu ohjelmaan tästä

Lipunmyynti on käynnistynyt

Tapahtuman lipunmyynti on saatu käyntiin osoitteessa https://verkkopelit2017.moya.fi!

Tapahtuman konepaikkalippujen ostaminen sekä konepaikkojen varaaminen tapahtuu lippukauppamme kautta. Konepaikkoja on tuttuun tapaan myynnissä kahdenlaisia: normaaleja konepaikkoja sekä premium-konepaikkoja. Myymme konepaikkoja käteisellä vaan tapahtumapaikalla, mikäli konepaikkoja on tällöin jäljellä. Voit osallistua tapahtumaan myös sisäänpääsylipulla, joita voit ostaa tapahtumapaikalta. Tervetuloa!

Ensimmäiset yhteistyökumppanit

Tapahtuman ensimmäiset yhteistyökumppanit on julkaistu! Pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Dolly Meal Maker on mukana jälleen tänä kesänä ja tarjoaa kaikista tapahtuman aikana tehdyistä tilauksista -10% alennuksen tapahtumarannekkeella. 

Ilomantsissa toimiva Cubeor on tapahtuman uusi yhteistyökumppani. Cubeor tarjoaa käytänössä kaikkea, mikä liittyy valmistavaan teollisuuteen tai tietotekniikkaan. Yrityksen liiketoiminta perustuu kuitenkin korkealuokkaisten PC-laitekoteloiden valmistamisen ympärille ja iloksemme saamme kaksi kustomoitua, huippulaadukasta koteloa osaksi tapahtuman palkintoja.

Verkkopelit 2017

Verkkopelit saapuu jälleen! Tapahtuma järjestetään tuttuun tapaan kesäkuun kolmantena viikonloppuna. Lisätietoa tapahtumasta sekä ajankohtaisia uutisia tapahtumaan liittyen löydät näiltä sivuilta ja Facebookista sekä Instagramista