Skip to main content

Tapahtumaopas

Verkkopelit 2017 järjestetään 15.6.-18.6. Joensuun urheilutalolla. Tapahtuma alkaa torstaina klo 18, premium-lipulla pääset tapahtumapaikalle sisään jo tuntia aikaisemmin. Tapahtuman ohjelma koostuu peliturnauksista sekä muusta peliaiheisesta oheisohjelmasta, josta löydät lisätietoa sivuston ohjelmaosiosta.

Luethan myös läpi lanittajan muistilistan ennen tapahtumaan saapumista!

Liput

Konepaikkalippu

Tapahtumassa on myynnissä kahdenlaisia konepaikkalippuja: normaali ja premium. Konepaikkalippu sisältää yleisesti konepaikan, oikeuden verkkoyhteyteen ja yhteen sähköpistokkeeseen, josta voit haaroittaa itsellesi sähköt. Kaikki konepaikan ostaneet ovat oikeutettuja oleskeluun tapahtuma-alueella koko tapahtuman ajan, osallistumaan tapahtumapaikalla järjestettävään ohjelmaan ja käyttämään yleisessä käytössä olevia laitteita, pelejä ja tiloja. Voit ostaa tapahtumaan konepaikkalipun ennakkoon Moya-verkkokaupastamme. Konepaikkalippuja on ostettavissa myös tapahtumapaikalta siinä tapauksessa, jos paikkoja on vielä jäljellä.

Konepaikkalippu vaihdetaan rannekkeeseen tapahtumaan saapuessasi. Otathan mukaan joko tulosteen lipustasi tai valmistaudu näyttämään lippu kännykkäsi yms. laitteen näytöltä!
 

Sisäänpääsylippu

Sisäänpääsylipun ostaneet saavat oleskella paikalla, käyttää yleisiä tiloja sekä laitteita ja osallistua konsolipeliturnauksiin. Sisäänpääsylipulla et saa konepaikkaa, mutta voi toki tuoda mukanasi oman kannettavasi tai muun laitteen, jota voit käyttää tapahtuman julkisissa tiloissa.

Lue lisää eri lipputyypeistä liput-sivulta.

Saapuminen laneille

Omalla autolla

Urheilutalo sijaitsee Joensuun ydinkeskustan tuntumassa, johon on helppo saapua omalla autolla. Urheilutalon omalle parkkipaikalle voit jättää auton pysäköintikiekolla kolmeksi tunniksi kerrallaan (arkena 8-16). Urheilutalon viereisissä kortteleissa on kadun varsilla vuoropysäköinti. Tapahtumapaikkaa vastapäätä Joensuun Areenan ja uimahallin kulmaan jäävälle pysäköintikentälle voit jättää autosi 0,50€/h tuntitaksalla (arkena klo 8-18 ja lauantaina klo 8-15).

Bussilla tai junalla

Joensuuhun pääse kätevästi myös junalla sekä bussilla. Joensuuhun liikennöivät edullisesti mm. bussiyhtiöt Onnibus ja Savonlinja sekä VR tarjoaa Joensuun reiteilleen edullisia säästölippuja. Matkaa tapahtumapaikalle Joensuun bussi- ja juna-asemalta on n. 2km.

Tapahtumapaikalla

Tapahtumapaikka

Pääasiallinen tapahtuma-alue on Joensuun urheilutalon sali. Käytössämme on myös ylä- ja ala-aulatilat, tatamisali nukkumatilana, luokkia oheisohjelmaa varten sekä pukuhuoneita suihkuineen peseytymiseen tapahtuman aikana. Tarkemman kuvauksen tapahtumapaikasta löydät tapahtumapaikka -sivulta.

Peseytyminen ja hygienia

Tapahtuman aikana käytössä on urheilutalon tilavat suihkutilat. Kannattaa siis ehdottomasti varata mukaan peseytymiskamppeet!

Kengät pois!

Tapahtumapaikalla ei saa olla ulkokengät jalassa, vaan ne on jätettävä aulatilassa niille varatuille paikoille. Suosittelemme varaamaan mukaan mukavat sisäkengät, kuten crocsit, sandaalit tai vastaavat.

Yöpyminen

Tietokonepaikalla ei saa nukkua tapahtuma aikana, joten olemme varanneet kävijöillemme hyvät nukkumatilat urheilutalon tatamilla. Nukkumatilassa on jonkin verran yleisessä käytössä olevia patjoja, mutta pehmoisen unialustan takaamiseksi varaathan mukaan oman makuualustan tai patjan!

Jos haluat yöpyä tapahtumapaikan ulkopuolella, niin tapahtumapaikan lähietäisyydeltä (n. 600m) löytyy Kesähotelli Elli sekä keskustasta useita muita hotelleja, kuten hotelli GreenStar.

Ruokailu

Tapahtumapaikalla toimii Mr.Sandwich-kahvila, jonka valikoimasta löydät herkullisia, tuoreita vohveleita, lämpimiä & rapeita voileipiä (panineja) ja nuudeliannoksia. Kahvia, teetä, limppareita & energiajuomia. Popcornia, sipsejä ja irtokarkkeja. Ja kaikki tämä edulliseen hintaan! 

Turvallisuus

Tapahtumassa on paikalla järjestyksenvalvojia koko tapahtuman ajan. Ongelmatapauksissa ota yhteys järjestäjiin. Varkaustapaukset ovat harvinaisia, mutta kannattaa silti jättää ylimääräiset arvotavarat kotiin. Kaikki varkaustapaukset ilmoitetaan poliisille. Tapahtuman järjestäjät eivät vastaa osallistujien omaisuudesta, joten pidäthän huolta omista tavaroistasi!

Tekniikka

Koska tapahtumassa on paljon tietokoneita verkotettuna, muistathan huolehtia oman tietokoneesi tietoturvasta. Jotta pääset kytkemään itsesi tapahtuman verkkoon, tulee sinun määrittää käyttöjärjestelmäsi verkkoasetuksista automaattinen ip-haku päälle, jolloin tapahtuman palvelinkone jakaa tietokoneellesi IP-osoitteen. Varaa mukaan 10 metriä verkkokaapelia (RJ45). Tapahtumassa on käytössä myös WLAN-yhteys, mutta suosittelemme ehdottomasti käyttämään piuhaa, jolla saat nopeamman ja paremman yhteyden.

Yhtä tietokonepaikkaa kohden on vain yksi sähköpistoke, joten ota oma jatkojohtosi mukaan. Sähkönkulutus tietokonepaikkaa kohden on laskettu 300W, eli tämä tarkoittaa normaalia (tehokasta) pöytätietokonetta. Vaikka tietokoneesi virtalähde olisi suurempi kuin 300W todellinen kulutus normaalissa tietokoneessa jää alle 300W. Ethän kuitenkaan kytke konepaikallesi valoketjuja, kylmälaitteita tai muita paljoa sähköä kuluttavia laitteita. Epäselvissä tapauksissa kannattaa aina olla ensin yhteydessä tapahtuman järjestäjiin!